Loes On Fire

Who is on Fire? Ik (Loes Glas-Weijers) kan voor je vlammen als scrummaster, trainer, workshopfacilitator of dagvoorzitter. Ik ben in 2014 opgeleid bij de gemeente Den Haag als scrummaster en heb daar veel projecten in het sociale domein mogen begeleiden. In 2018 heb ik de stap gemaakt om van het scrummasterschap mijn beroep te maken.

Ik ga ‘aan’ van het begeleiden van teams & van het delen van inzichten over scrum en andere agile methodieken. Deze passie combineer ik met mijn achtergrond, ik heb mijn master opleiding aan de universiteit van Wageningen gedaan ‘International Development Studies.’ Graag deel ik mijn scrum kennis en ervaring dan ook bij non-profits, scholen en overheden. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld.

Wil jij meer weten over scrum of een andere agile methodiek, wil je draagvlak creëren met je project, slimmer organiseren en meer verbindingen vormen? Of wil je opgeleid worden tot scrummaster? Neem dan contact met mij op en wie weet kan ik jou ook aansteken met het scrumvirus!