Light my fire

Hoe kan ik jou aansteken? Hieronder een overzicht van de verschillende scrum vuurtjes die ik voor je kan maken.

Lucifer: Wanneer je Loes On Fire als lucifer gebruikt, steek ik je aan met het scrum-virus. Ik ben je vraagbaak en coach voor als je met scrum aan de slag bent, maar er (nog) niet helemaal uit komt.

Geurkaars: Nog geen ervaring met scrum? De geurkaars is een praktische workshop van een halve dag. Je ervaart zelf wat scrum is, hoe het werkt en hoe leuk het is. Deze workshop geef ik aan groepen van 5-9 deelnemers.

Openhaard: Heb je een project waar je de boel mee wil opwarmen? Bij de openhaard begeleidt Loes On Fire als scrummaster een project van start tot finish in 2 volle dagen (4 sprints), met je eigen team. In twee dagen heb je zichtbaar en tastbaar resultaat!

Kampvuur: Wil je langer van de warmte genieten? Bij het kampvuur begeleidt Loes on Fire als scrummasters een project van start tot finish van maximaal 6 maanden. Wekelijks of tweewekelijks doen we een sprint, en aan het eind heb je een afgerond project (15-25 sprints).

Vreugdevuur: Tijdens deze 4 daagse in-company training leer je alle in’s en out’s van het scrummasterschap en heb je daarna je eigen scrummasters in-house! Daarnaast is het mogelijk om dit vreugdevuur als een train-de-trainer opleiding af te nemen.

Naast de verschillende vuurtjes die ik kan starten kan ik ook op andere manieren voor je vlammen, bijvoorbeeld als portfoliobegeleider, dagvoorzitter of workshopfacilitator. Wil je een kostenindicatie of offerte? Of staat jouw idee er niet tussen? Neem dan contact met mij op.