Andere mogelijkheden

Naast het geven van scrum workshops, trainingen en mijn inzet als scrummaster ben ik ook beschikbaar om jou en je team op andere manieren te helpen.

Een Agile Portfolio in ontwikkeling

Wil je met je afdeling, portefeuille of programma voortgang boeken en onderling meer kennis delen? Dan is Agile Portfolio Management wellicht iets voor jullie. Het portfolio is een visueel overzicht van drie elementen verwerkt in cirkels: Why, How, What. Waarmee je van binnen (why) naar buiten werkt (what). Hierdoor worden verbindingen tussen ambities (why), projecten (how) en activiteiten (what) duidelijk en kun je als team gezamenlijk sturen op de voortgang en prioriteiten. Doordat alle activiteiten inzichtelijk worden kun je samen bepalen wat je wil gaan doen en dit alles doe je zonder notulen of voortgangsrapportages.

One Word Retro bij een gefaciliteerde sessie

Ook ben ik te boeken als brainstormfacilitator, dagvoorzitter en kan ik je helpen bij het begeleiden van evaluatie sessies. Heb je andere bijeenkomsten waarbij je hulp nodig hebt? Neem dan contact met me op, dan kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn en hoe ik kan helpen!